Vil bare si at boken var utrolig fin, den er allerede anbefalt. Terningkast fem.

Karoline, Ark Bokhandel Strømsø Senter Drammen

Jeg likte boken så godt at jeg leste den i ett. Du skriver godt, direkte og ærlig. Pasientperspektivet har kommet godt frem i flere år, men et sykdomsforløp sett fra pårørende henger etter, men er også svært viktig. Takk for et verdifullt bidrag.

Ingvard Wilhelmsen, hypokonderlege

Freddy Kjensmo har skrevet en sorgmunter liten bok om å miste en far til demens. I tillegg til å være et vakkert portrett av hans far og deres forhold, virket boken nesten som en lærebok i hvordan forholde seg til sykdommen

Bjarte Hjelmeland, skuespiller

Boken formidler på en levende måte bruk av innlevelse, fantasi og ikke minst humor i omsorgen for en nær person med demens.» Forfatterens kreative utprøving av ulike tilnærminger kan utvilsomt være til inspirasjon for andre pårørende i en lignende situasjon.

Professor emeritus i nevrobiologi ved Universitetet i Oslo, Per Alf Brodal

Må lære meg å melke kuer er en klok og morsom bok, om et traurig tema. Jeg leste den fra perm til perm i ett eneste jafs, og satt igjen med en veldig god følelse.

Tine Sundal, bokblogger

Da jeg satte meg ned med Freddy Kjensmo sin lille bok, klarte jeg ikke legge den fra meg før jeg hadde lest den ut- en perle av en bok. Han skriver varmt, nært og med en stor dose humor om en elsket far som rammes av en sykdom mange frykter- demens. Som datter av en far som ble dement, vernepleier og komiker, anbefaler jeg denne boka til alle – det være seg fagpersoner pårørende eller de som vil lære mer om menneskeverd og respekt i livets siste fase. Her er det mye å både lære , felle en tåre over, og ikke minst smile og le av og med!

Rigmor Galtung, komiker

Jeg synes historien er nær, gripende og fortalt med varm humor og kjærlighet. Det er gjenkjennelig utfra hva jeg har jobbet med og fint å kunne lese det fra et pårørendeperspektiv. Anbefales!

Hilde Olsen, hjelpepleier

En fin, ærlig, sår, nær og morsom bok. En god skildring av hvordan det oppleves å være pårørende og hvordan du møter faren din på en fantastisk måte. Samtidig gir du oss et godt innblikk i demenssykdommens dystre side, hvor du tar oss med inn i faren din sin verden på godt og vondt. Denne kan jeg anbefale til pårørende eller andre interesserte.

Marianne Næss, rådgiver, Nasjonalforeningen for folkehelsen

Et gripende portrett av en far. En fortelling som gjør deg skikkelig glad.

Elin Ørjasæter, dosent Høyskolen Kristiania

En utrolig rørende og morsom historie om det alvorlige en demensdiagnose er. Jeg synes det er en nydelig liten bok som kan være til stor hjelp for andre.

Trine Stevnebø, spesialsykepleier i geriatri

Fantastisk bok! Jeg lo og gråt om hverandre. Rett og slett dritbra skrevet.

Dora Thorhallsdottir, komiker og relasjonsterapeut